Vind ons ook op

Als kind groeide ik (Alyssa) op als een buitenechtelijk kind. Ik  worstelde er erg mee om mijn ware identiteit, waarde en wie ik ben te vinden.

Ik ben opgevoed door mijn grootouders van moederskant en zat op een katholieke school. Tegelijkertijd begon ik bijbelstudies bij te wonen en raakte ik betrokken bij de katholieke CFC-SFC.

Met alle dingen die ik deed en waaraan ik werkte om dichter bij God te komen, had ik altijd het gevoel dat er een gat in mij zat – wat ik ook deed, ik voelde me leeg.

Ik was het slachtoffer van seksueel misbruik. Mijn oom heeft me seksueel misbruikt, maar niemand in mijn familie geloofde me. Ik werd zwanger van mijn toenmalige vriend toen ik afstudeerde van de universiteit. Ik werd een alleenstaande moeder en begon te werken als lerares, waarbij ik allerlei ballen in de lucht moest houden en enige kostwinner was.

Ik probeerde me weer bij mijn oude groep, Singles for Christ, aan te sluiten toen ik lerares was, maar een van de oudsten vertelde me dat de groep alleen voor alleenstaanden is, niet voor ‘alleenstaande moeders’, dus ging ik weer weg.

Vanaf toen begon ik verslaafd te raken aan alcohol en ging verschillende relaties aan. Dat leek leuk, maar aan het eind van de dag, of na teveel alcohol, was er gewoon weer dezelfde leegte.

In de zomer van 2018 ontmoette ik Mark. Ik ging mee naar de kerk omdat hij me had uitgenodigd. Onze predikant kwam een ​​keer per week naar ons huis voor Bijbelstudie en door Zijn genade werden ik en mijn familie gelovigen.

Ons gezin is in de zomer van 2019 gedoopt!

Gedurende deze tijd vergaf ik mezelf volledig en werd ik vrij van alles wat me eerder had veroordeeld. Ik werd vrijgemaakt van zonde en van hartzeer. Ik voelde me compleet en ik heb degenen die mij onrecht hebben aangedaan echt vergeven.

We zijn in april 2020 begonnen met onze kinderbediening in Malasugui, op ons terrein.

Ik ontdekte Biblword van GlobalRize, dit is een internet zendingsorganisatie  in oktober 2020. Ik wilde Christus beter leren kennen en Hem dienen, juist toen het land in lockdown zat door corona.

In december 2020 trouwde ik met Mark, de man die me uitnodigde voor de kerk.

Mijn moeder, stiefvader en oma hebben me in februari 2021 in de steek gelaten. Ze gingen naar sekte terug waartoe ze eerder behoorden. Ze keerden zich tegen ons. Hierdoor moesten we het huis uit. Twee neven voegden zich bij ons en we verhuisden naar een ander appartement.

Het is waar voor ons geworden dat vasthouden aan het geloof betekent dat je je moeder of vader verliest, maar weet je wat zo mooi is? God zegende de kerk met andere en meer moeders en vaders voor ons. Hij is werkelijk uitmuntend. Als we onze ouders missen, zijn daar onze zussen en broers in het geloof die naar ons uitkijken.

We zijn blij dat we vorig jaar steun hebben gekregen van de vereniging vrienden van Yael’s Kids Mission. Zo kunnen we doorgaan met onze bediening. Daarnaast helpen we ook met het werk van GlobalRize (een internetzendingsorganisatie) in het Tagalog. (de grootste taal in de Filipijnen).

Ik ben momenteel gezegend om in Gods Koninkrijk te worden gebruikt door middel van bedieningen, zowel offline als online, en ik ben dankbaar om het Woord van Gods uit te mogen dragen en een licht te zijn.

We kunnen dit alleen doen door Gods kracht. Het leven is mij Christus, sterven is winst.

Indien u bij wilt dragen aan dit mooie werk, doe dan een gift.

Deze website gebruikt cookies zonder uw persoonlijke gegevens op te slaan.